Produkter

Book en tid

ProdukterIs Clinical hudplejeprodukter


iS Clinical® er en eksklusiv klinisk hudplejeserie udviklet af INNOVATIVE SKINCARE®, som skaber exceptionelle resultatorienterede hudplejeprodukter.

iS Clinical produkter skaber hurtigt og sikkert langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Serien består udelukkende af de reneste og bedste ingredienser på markedet. Hver eneste ingrediens er klinisk testet både med hensyn til sikkerhed og virkemåde. iS Clinical® serien er baseret på botaniske ingredienser, som er spækket med bl.a. planteekstrakter, antioxidanter og vitaminer.

Ved at udvikle og udnytte den mest avancerede forskningsteknologi, har INNOVATIVE SKINCARE's team af læger og forskere minutiøst designet og skabt produkter, der leverer hurtigere, sikre og langsigtede, positive resultater. Serien anbefales til forebyggelse og afhjælpning af acne, anti-age, mørke hævede øjne, hyperpigmentering, rosacea, arvæv, strækmærker og ved solforbrænding, samt UV beskyttelse.

De fantastiske produkter fra iS Clinical® har til formål at hjælpe huden til en nærende sundhed ved at fremskynde den naturlige eksfolierings, cirkulations- og celle-regenereringsproces.
Gavekort


Gavekort kan købes i butikken, men også online.

Ønsker du at bestille et gavekort online, mail da venligst oplysninger om hvilket beløb gavekortet skal være på eller hvilken behandling der ønskes, samt den mailadresse jeg skal sende gavekortet til.

Jeg sender samme dag som jeg modtager mail og betaling.

Betaling kan ske på MobilePay 53817
Mail til bybusk-hudpleje@outlook.dk

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System